BLOG


Stress - Metarelax Instacosmetics.com

Stress en vermoeidheid nemen alsmaar vaker de bovenhand in ons drukke leven. Snel nog ontbijten in de auto, onderweg naar het werk waar dan weer een hele stapel op je ligt te wachten. Waarna we ‘s avonds nog even gezellig met z’n allen in de file mogen staan. Om dan rond 18 uur thuis te komen en nog een diner op tafel te toveren en oh ja, niet te vergeten nog te sporten en er een gezonde levensstijl op na te houden. Stress en vermoeidheid durven dan wel eens de kop op te steken. In deze post lees je 5 tips om meer los te laten en minder te leven naar de richtlijnen van onze huidige maatschappij.

  1. Laat je smartphone wat vaker links liggen.

De druk om altijd maar beschikbaar te zijn voor alles en iedereen, weegt harder door dan je denkt. Je telefoon gaat, je schoonmoeder belt, liever niet opnemen, maar ergens voel je toch die verplichting. Je neemt op met als gevolg dat je weer 30 minuten aan de telefoon hangt en luistert naar de verhalen van de kat van de buurvrouw haar dochter. Leg daarom je smartphone van tijd tot tijd in een schuif en neem even wat tijd voor jezelf. Ook voor het slapen gaan zit je beter niet nog wat te tokkelen op je smartphone. Geef je hersenen ook de rust die ze verdienen.

  1. Ga sporten!

Een rondje lopen kan zo therapeutisch werken. Door het lopen maakt je lichaam adrenaline aan en kun je even met niets bezig zijn. Loop je hoofd leeg en geniet van de omgeving. Kleine tip, opteer voor een loopje in het groen en kies niet voor de stad. Je zal merken dat je meer energie krijgt en je beter in je vel zal voelen. Om de beste sportprestaties en het beste uit jezelf te halen, kan je steeds rekenen op voedingssupplementen voor sporters en actievelingen zoals jij.

  1. Gebruik voedingssupplementen die je meer energie geven.

Het nemen van voedingssupplementen op basis van magnesium, kunnen ervoor zorgen dat je de innerlijke rust weer terug vindt. Magnesium zorgt namelijk voor een normale werking van het zenuwstelsel en activeert vitamines uit de B groep, die meteen worden ingezet bij inspanningen door het lichaam, en werkt nauw samen met vitamine D. Je kan dus wel zeggen dat Vitamines uit de B groep en Vitamine D de beste vitamines tegen vermoeidheid zijn. MetaRelax is een voedingssupplement op basis van magnesium en bevat verschillende vitamines én kan hulp bieden bij stress en oververmoeidheid.  

  1. Durf ‘nee’ te zeggen.

Altijd iedereen plezieren daar wordt je zelf niet gelukkig van. Durf eens nee te zeggen en voel je er niet slecht door. Als je je telkens in bochten gaten moet wringen om alles voor iedereen op tijd gedaan te krijgen en zelf daarna doodmoe in de zetel te ploffen terwijl er nog een berg strijk op je ligt te wachten. Ain’t nobody got time for that. Denk daarom wat vaker aan jezelf! Wanneer kroop jij voor het laatst in bad met een heerlijke badschuim en dat boek dat al weken ligt te wachten om uitgelezen te worden?!

  1. Slaap voldoende

Durf eens gaan slapen om 21 uur. Voldoende slapen is goed voor zowel je geest als je lichaam. Wanneer je slaapt, herstelt je lichaam zich van de dagelijkse activiteiten. Ook zorgt een goed nachtrust voor een beter gemoedstoestand en draagt het bij tot een beter geheugen. Je zal dus meer energie hebben en meer verdragen dan anders. Dus kruip voortaan een uurtje vroeger in bed en geniet van een zalige nachtrust. Moeilijkheden met het in slaap vallen? Probeer Metasleep van Metagenics en zeg vaarwel tegen slapeloze nachten.

Stress, oververmoeid, slaap tekort, metarelax - metasleep , instacosmetic.com
Liquid error (snippets/limespot-recently-viewed line 1): Could not find asset snippets/ly-global.liquid