BLOG

Goed nieuws! En dan vooral voor mensen met een atopische huid! Bioderma bracht de SOS-Spray op de markt die je in maar liefst 60 seconden verlichting biedt bij jeuk. Yess, iets waar we allemaal dus wel eens baat bij hebben want zeg nu zelf, jeuk is één van de ergste zaken waar we allemaal wel eens last van hebben. woman wearing red knit top

De Atoderm Sos-spray van Bioderma, is speciaal ontwikkeld voor alle soorten jeuk.

Maar eerst wat meer over het Atoderm-gamma zelf! Met het Atoderm-gamma biedt Bioderma vele oplossingen voor de droge, zeer droge tot atopische gevoelige huid op maat. De huidgepatenteerde formules van Atoderm dragen bij tot het biologisch en duurzaam herstel van de hydrolipidenfilm van een huid die kampt met een tekort aan vocht en lipiden. Net omdat de huid een tekort aan vocht en lipiden ervaart zal ze droog aanvoelen wat kan leiden tot een uitgedroogde huid met irritaties tot gevolg. 

De Atoderm SOS-Spray kan zowel op het gelaat als op het lichaam aangebracht worden. De substantie voelt eerder vet aan en voedt de huid onmiddellijk. Net wat een uitgedroogde huid nodig heeft dus. Naast de structuur van de substantie, trekt deze ook snel in de huid in en biedt dus een optimale verlichting in 60 seconden. 

Uiteraard gebruik je best het gehele Atoderm-gamma om je lichaam de verzorging te bieden die ze nodig heeft én verdient. 

Liquid error (snippets/limespot-recently-viewed line 1): Could not find asset snippets/ly-global.liquid