BLOG

We zitten allemaal graag met ons bolletje in het zonnetje. Toch is dit niet voor iedereen zo simpel als het lijkt. Met een probleemhuid of zonneallergie is het belangrijk dat je jezelf goed beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon. 

Zonneallergie Blogpost - InstaCosmetic

 

Wanneer je een probleemhuid, of zonneallergie hebt, is een bescherming tegen de zon in het aangezicht aangewezen. Bij een probleemhuid zoals Acne kies je best voor een zonnebescherming zonder parfums, parabenen en toegevoegde conserveringsmiddelen. Kies een zonnebescherming die niet vet is en ga bij voorkeur voor een zonnebescherming in gel-formule. Let ook steeds op bij het gebruik van medicatie tegen Acne. Vaak mag je niet in de zon komen wanneer je deze gebruikt.

Bij zonneallergieën, zonnemasker of fotosensibilisatie kan je ook best steeds een aangepaste zonnecrème voor het gelaat gebruiken, liefst zonder enige chemische toevoeging. Kies ook liefst voor zonneproducten die geen alcohol bevatten. De producten van La Roche-Posay zijn hier ideaal voor. Aan deze producten zijn geen parabenen of parfums toegevoegd. Ook kan deze zonnecrème hulp bieden wanneer je last hebt van littekens aangezien deze nooit aan de zon mogen blootgesteld worden.

Heb jij zelf nog tips voor bescherming tegen zonneallergie of bij een probleemhuid? Deel ze gerust met ons! 

Liquid error (snippets/limespot-recently-viewed line 1): Could not find asset snippets/ly-global.liquid